2. sajam airsofta

2. sajam airsofta

2. sajam airsofta

Ako ste u potrazi za novim i uzbudljivim hobijem, hobijem za koji su potrebne vještine snalaženja u prostoru, logičko razmišljanje, boravak na otvorenom i druženje s ljudima iz različitih dijelova Hrvatske i susjednih zemlja, svakako vam preporučujemo da posjetite 2. SAJAM AIRSOFTA i pogledate prezentaciju airsoft klubova registriranih na našem području.

Airsoft je hobi/igra koja svoje korijene vuče iz dalekog nam Japana, a kao takva došla je u Ameriku gdje se razvijala u posljednjih trideset godina. Ubrzo nakon toga, svoje je mjesto, kao timska igra, našla širom svijeta uključujući i Hrvatsku još 2005. godine. Ukoliko vas je ovaj uvod zainteresirao, obvezno pogledajte živopisnu prezentaciju strastvenih igrača airsofta.

Na sajmu u Bjelovaru predstavit će se airsoft shop-ovi: Extreme, Reload, Hristo i Spar-Tac te klubovi/udruge/timovi: ASK C.A.T, AU Oposum, ZAZ 4. ASK Vuk, ASK Legionati, AU Ris, ASK Zagreb, ASK Alfa, AU Podravina, ASK Scorpions, SOT2, AT Thor HASS-savez (hrvatski airsoft savez) WWII-reanacting

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

Sajam-airsofta
  Manifestacije - Sve