Vinarija Coner

Vinarija Coner
Lokacija
 

Vinarija Coner

Adresa:Jabučeta 12, 43203 Kapela
Telefon:+385 91 1211 293
Mob:+385 91 1211 277
E-mail:vinarija@coner.hr
Web:www.vinarija-coner.hr
Vinarija Coner

Fina hrana i dobro vino

Dobrodošli u srce Bilogore, pitomog kutka zelene Hrvatske. Na spoju vinorodnih brežuljaka i bukovih šuma s plodnom ravnicom kojom teče rijeka Drava, oplemenjuju ju hrastove prašume i nadaleko poznati Peski, pozivamo Vas da se opustite i uživate u trenutku koji će Vam ostati trajna uspomena.

Posjetite nas i upoznajte suvremene načine proizvodnje vina, uživajte u zdravoj hrani i druženju, te na koncu, ponesite dio bilogorskog mira sa sobom.

Tradicionalna jela bilogorskog kraja pripremljena su na ekskluzivan i suvremen način, od namirnica proizvedenih na našem imanju na Bilogori ili seoskim gospodarstvima u okolici. Sve što možemo, uključujući ručno proizvedenu tjesteninu, poslužujemo domaće. Uz jela s karte, u ponudi su specijaliteti s ražnja, roštilja i iz krušne peći.

Igrališta, šetnice, piknik livade, vidikovci, biciklističke i pješačke staze, osvježit će Vas i ispuniti energijom. Ili samo uživajte u suncu, domaćoj hrani i dobru vinu na našoj terasi!

Bilogora i okolica obiluju biljnim i životinjskim svijetom,  te kulturnim sadržajima. Možete se baviti lovom, ribolovom, jahanjem, sudjelovati u zabavnim kulturno-povijesnim manifestacijama, obići Bilogorsku vinsku cestu, posjetiti lječilišta s termalnom vodom, umjetničke galerije, stare utvrde, arheološka nalazišta...

Vjenčanje na tratini ispred vinarije ili usred vinograda, učinit će Vaš nezaboravan dan takvim i za Vaše goste.

Obiteljske svečanosti u prekrasnoj prirodi od običnog će okupljanja postati doživljaj kojeg će se svi rado sjećati.

U dvije dvorane možemo primiti do 130 gostiju.

U Vinariji Coner možete jednostavno i uspješno spojiti posao i užitak. Nudimo Vam ispunjen, koristan i opuštajući radni dan ili dan za team-building na Bilogori, za što su Vam na raspolaganju i naši fitness treneri. Obje dvorane opremljene su opremom za održavanje sastanaka, radionica i predavanja.

Od obrade tla i loze, pa do skidanja grožđa s trsja, našem vinu posvećujemo potpunu pozornosti, kako bi zadržalo notu zdravlja, svježine i ekskluzivnosti do trenutka kada Vam ga ulijemo u čašu. Bilogorska su vina  lagana, pitka i aromatična, s dobrim omjerom kiselina odnosno šećera i alkohola.

Od 2015. vinograd se prevodi u ekološku proizvodnju.

Radno vrijeme:
ponedjeljak, utorak, srijeda, četvrtak od 10 do 20 sati,
petak od 10 do 22 sata,
subota od 10 do 22 sata,
nedjelja od 10 do 20 sati.

Kontakt podaci:
M: 091 1211 277 (Ivica Marinac)
M: 091 1211 293 (Vinarija)

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

Vanjsko uređenje
Vanjsko uređenje
Vjenčanje
Igralište za djecu
Igralište za djecu
Igralište za djecu
Igralište za djecu
Vinograd
Staklenik
Restoran
Hrana
Toplo hladna predjela
Čvarki
Štrukli
Podrum
Boce vina
Bačve
  Smještaj i izletišta - Sve