4. Jesen na Bilogori i 6. Biloklik 2021

4. Jesen na Bilogori i 6. Biloklik 2021

4. Jesen na Bilogori i 6. Biloklik 2021

Iako su kišno vrijeme i vjetar koji se poigrava lišćem navijestili dolazak prave jeseni, ipak se nadamo kako će za desetak dana biti ugodno vrijeme za boravak na otvorenom.

Zato vas pozivamo u nedjelju, 17. listopada 2021. u Veliko Trojstvo. Ondje se na prostoru Etno okućnice održavaju dva zanimljiva događanja. 4. Jesen na Bilogori i 6. Biloklik.

I dok će naši vrijedni poljoprivrednici i obrtnici izložiti i ponuditi najbolje i najukusnije proizvode, fotografi će tražiti motive u gastronomiji za najuspješniji kadar. Dobra glazba, zanimljive izložbe, tradicija, nagradne igre za sve uzraste i bogat program koji će trajati od 10 do 17 sati sigurno će vam osigurati nezaboravnu nedjelju u Velikom Trojstvu.

Mali olimpijci organiziraju razne sportske igre i natjecanja, a od njih možete naučiti o jesenskim plodovima i kako se zdravo hraniti. Do velikog Trojstva možete i biciklom na 1. Jesenskoj biciklijadi koja kreće u 10 sati ispred Gradskog muzeja u Bjelovaru.

Ako niste nešto u formi, a nemate prijevoz, imamo rješenje i za to jer će tog dana voziti besplatan autobus na relaciji Bjelovar - Veliko Trojstvo - Bjelovar. Uskoro ćemo objaviti vrijeme i mjesto polaska. Jer jesen može biti puna zabave…

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

Jesen-na-bilogori-fcbk objava
  Manifestacije - Sve