5. Jesen na Bilogori

5. Jesen na Bilogori

5. Jesen na Bilogori

Ako ne znate kako kvalitetno iskoristiti nedjelju s obitelji, preporučujemo da posjetite manifestaciju Jesen na Bilogori!

Ova manifestacija puni ove godine i petu obljetnicu postojanja, stoga zahvaljujemo njihovim začetnicima OPG-u Bačak i Romskoj kući na genijalnoj ideji.

U nedjelju 9.10.2022. očekuje vas pregršt zabave i atraktivnog sadržaja u samom srcu Velikog Trojstva, u Etno kući. Ova manifestacija je savršen izbor za obiteljsko druženje!

Za posjetitelje je organizirana izložba malih životinja, jahanje poni i terapijskih konja.

Tu će se naći i etno postav s tradicijskim ruhom s uporabnim predmetima bjelovarsko-bilogorskog kraja. Vjerujemo kako će posebna atrakcija biti dolazak slikovite povijesne konjičke postrojbe Bjelovarski graničari husari 1756. koji će upriličiti svečanost otvorenja manifestacije.

Za mališane su se pobrinuli članovi udruge Mali olimpijac koji organiziraju sportske igre na temu jeseni, drže predavanja o prehrani, ali će i naučiti  djecu kako od plodova jeseni napraviti zabavne ukrase.

Također, KU Tonska organizira radionice pod nazivom “Open Mind” gdje će klinci moći dubiti bundeve, izrađivati bedževe, a tu je i vrlo popularno oslikavanje lica za sve mališane.

No osim izložbenog prostora, sve posjetitelje očekuje i cjelodnevni zabavni program na kojem će nastupiti popularna grupa “Tragovi” te tamburaši.

A, pobrinuli smo se i za one koji obožavaju aktivni odmor.

U sklopu manifestacije i u organizaciji BK Gema, održat će se i popularna 2. biciklijada koja kreće u 10:00 h ispred gradskog muzeja u Bjelovaru nakon koje sve bicikliste očekuje i topla okrijepa u Velikom Trojstvu.

Ako ste ipak više zainteresirani za planinarenje, u organizaciji HPD Bilogora Bjelovar održat će se i “Jesenski cipelcug” kojemu je polazna točka šuma Lug s polaskom u 09:00 h.

Na manifestaciji vas očekuje i mnoštvo domaćih OPG-ova koji će izlagati svoje proizvode i gdje imate priliku opskrbiti se zimnicom i prefinim domaćim proizvodima.

Vidimo se!

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

5. Jesen na Bilogori
5. Jesen na Bilogori
5. Jesen na Bilogori
5. Jesen na Bilogori
5. Jesen na Bilogori
  Manifestacije - Sve