Bjelovarsko kulturno ljeto 2016.

Bjelovarsko kulturno ljeto 2016.

Bjelovarsko kulturno ljeto 2016.

Na bjelovarskom paviljonu u petak je, 1. srpnja 2016. godine, službeno otvoreno Bjelovarsko kulturno ljeto 2016.

Manifestacija je još jedna tradicija Grada Bjelovara. Pokrenuta je 2010. godine, pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara, a koju organizira Zajednica udruga u kulturi Grada Bjelovara u suradnji s gradskim ustanovama i udrugama.

Prema riječima gradonačelnika Grada Bjelovara Antuna Korušca, zbivanja Bjelovarskog kulturnog ljeta počela su u lipnju. Brojna događanja nastavljaju i u srpnju i kolovozu.

"Radimo to, naime, jer smo svjesni činjenice da naše sugrađanke i sugrađani preko ljeta ostaju u Bjelovaru, iz raznih razloga, financijskih, zdravstvenih ili nekih trećih. Svi koji ostaju u Bjelovaru zaslužuju da imaju zanimljivo ljeto. Upravo zbog toga organiziramo i financiramo Bjelovarsko kulturno ljeto tijekom ova tri mjeseca. Bit će ukupno 92 zbivanja, za sve uzrasne naraštaje. Usuđujem se reći, ne robujemo velikim broju posjetitelja na ovim manifestacijama. Naprosto, oni koji mogu doći, neka dođu, neka uživaju. Naš zadatak je da im ljeto učinimo ljepšim i raznovrsnijim. Zbivanja u parku, na paviljonu, bazenu, u knjižnici, u muzeju, Multimedijskom i kulturnom centru, dva mjesta za koncerte, veliki broj udruga i ustavnova koje sudjeluju u organizaciji, uz Zajednicu u kulturi će zajedno ponuditi jedno zanimljivo ljeto."

Gradonačelnik Antun Korušec je tom prigodom poručio svima da izađu iz svojih kuća i stanova te dođu u prelijepi gradski park s jedinstvenim paviljonom te na druge lokacije i uživaju u raznovrsnom programu Bjelovarskog kulturnog ljeta.

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

Bjelovarsko kulturno ljeto
Bjelovarsko kulturno ljeto
Bjelovarsko kulturno ljeto
Bjelovarsko kulturno ljeto
Bjelovarsko kulturno ljeto
  Manifestacije - Sve