BOK fest 2023.

BOK fest 2023.

BOK fest 2023.

20. IZDANJE BOK FESTA

Ove godine, od 28. travnja do 9. svibnja, održat će se jubilarno, 20. izdanje Bjelovarskih odjeka kazališta, poznatijih kao BOK fest.

Na repertoaru je desetak predstava iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Srbije te, naravno, Hrvatske, a prema riječima umjetničkog direktora BOK-a, našeg poznatog glumca Gorana Navojca, riječ je o kazalištima koja su već gostovala na Festivalu u proteklih 20 godina. 

Festival počinje otvorenjem izložbe "20 godina BOK-a" u Gradskom muzeju Bjelovar, nastavlja se crnogorskom predstavom "Potonja ura Njegoševa", a nakon nje, na paviljonu u središnjem gradskom parku, održat će se veliki koncert BOK Alfa Jukebox u čast 20. rođendana našeg poznatog kazališnog festivala. 

Također, tradicionalno, održat će se i niz popratnih događanja poput Izložbe glumaca, BOK rukometnog turnira, Moto alke i Retro partyja, a u planu su i noviteti kao što je koncert "Svjetionik nad Panonskim morem" na otvorenom u Velikom Trojstvu te gostujuće predstave koje će se održati u bjelovarskom zatvoru, u domu umirovljenika i u Čazmi. 

Novitet je i nagrada "Tihomir Vondra", koja će se dodijeliti u sjećanje na čovjeka koji je godinama radio na organizaciji Festivala, ali i brojnih drugih kulturnih događanja u Bjelovaru. 

Cijene ulaznica za predstave u Domu kulture bit će od 7 do 9 eura, a prodaja počinje u petak, 21. travnja u središtu grada i on-line putem internetskih stranica Kulturnog i multimedijskog centra Bjelovar.

Što sve nudi BOK fest pogledajte u programu festivala.

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

BOK fest 2023.
BOK fest 2023.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
  Manifestacije - Sve