Dan Grada Bjelovara i Dan bjelovarskih branitelja 2018.

Dan Grada Bjelovara i Dan bjelovarskih branitelja 2018.

Dan Grada Bjelovara i Dan bjelovarskih branitelja 2018.

Središnja proslava Dana Grada i Dana bjelovarskih branitelja održat će se tijekom dva dana. Svečana sjednica Gradskog vijeća na rasporedu je u petak, 28. rujna dok će se Mimohod pobjednika i komemoracija za poginule bjelovarske branitelje na Spomen-području Barutana održat na sam Dan Grada i Dan bjelovarskih branitelja, u subotu, 29. rujna.

Među ostalim događanjima, u subotu, 22. rujna, u 18 sati održava se Fun Run – utrka dobre zabave, za koju je prijavljeno više od 300 sudionika. Također, najavljen je i Stručni skup Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Sat povijesti za učenike te različita sportska natjecanja.

Za dobru zabavu pobrinut će se Neno Belan, Opća opasnost i Mladen Grdović, koji će svoje koncerte održati u središnjem gradskom paku 28., 29. i 30. rujna s početkom u 21 sati.

Tijekom ta tri dana održavaju se i 7. Dani meda „Pčelari Gradu Bjelovaru“, a uz pčelare svoje proizvode u samom središtu grada predstavit će i mnogi drugi OPG-ovi. Više od 50 štandova i kućica radit će od 10 do 14 te od 17 do 22 sata.

Preuzmi dokument:

program-dan-grada-2018.pdf   (582.11 KB)
 

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

Dan Grada Bjelovara i Dan bjelovarskih branitelja 2018. - Program
  Manifestacije - Sve