Projekt Tjedan odmora vrijedan

Projekt Tjedan odmora vrijedan

Projekt Tjedan odmora vrijedan

Dragi naši djelatnici u turizmu, prijavite se u projekt Tjedan odmora vrijedan i dovedite goste u svoje objekte i prije početka glavne sezone.

Ministarstvo turizma Republike Hrvatske i Hrvatska turistička zajednica provode akciju i kampanju pod nazivom „Tjedan odmora vrijedan“ kojom se u terminu od 10. do 19.04.2020. omogućuje svim zainteresiranim građanima da putuju i upoznaju druge dijelove Hrvatske uz značajne uštede (50% popusta na usluge). Na sudjelovanje u akciji mogu se prijaviti svi poslovni i privatni subjekti iz turističkog sektora poput hotela, privatnih iznajmljivača, turističkih agencija, restorana, barova, nacionalnih parkova i parkova prirode, muzeja, galerija, prijevoznika, rent-a-cara, iznajmljivača plovila te subjekata zdravstvenog i lječilišnog turizma. Dovoljno je prijaviti se od 17.02. na stranici tjedanodmoravrijedan.hr te prilagoditi cijene sukladno uvjetima Ministarstva turizma i HTZ-a koje će biti aktualne u tjednu od 10. do 19.04.2020.

Ovim putem Vas pozivamo da se uključite u akciju te da se na taj način promovirate, ali i da se promovira destinacija Bilogora – Bjelovar.

Preuzmi dokument:

tjedan_odmora_vrijedan-1.pdf   (675.94 KB)
htz_2019_tjedan_odmora_vrijedan_opca_pravila-1.pdf   (81.37 KB)
 

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

Projekt Tjedan odmora vrijedan
  Manifestacije - Sve