Pisanička eko-etno staza

Pisanička eko-etno staza

Dobrodošli na Pisaničku eko-etno stazu!

Dragi posjetitelji pred vama je turistički katalog kojim ćete upoznati ne samo predivnu i zelenu Bilogoru, već drage i marljive ljude koji na svojim gospodarstvima u suživotu s prirodom proizvode svoje proizvode, uzgajaju životinje, te čuvaju tradicijsku baštinu ovoga kraja.

U naseljima omeđenim starim šumama i zelenim livadama skrivaju se vrtovi, voćnjaci i vinogradi prepuni mirisnih plodova u kojima se sačuvao miris i okus domaće hrane. Moći ćete se nakratko vratiti u djetinjstvo i ponovno reći: Eh,takvog se okusa i ja sjećam.

Provedite sa svojim domaćinima najljepše trenutke i osjetit će te njihovu gostoljubivost, a oni će vam s ponosom otvoriti vrata svojih gospodarstava, kao što se otvaraju stare škrinje u kojima se sačuvalo najbolje od bilogorskog blaga koje se samo u posebnim prigodama pokazuje.

I zaputite se i sami izvan sela, možete pješice, na biciklu ili konju. Istražite ovaj predivan kraj, uživajte u lijepim vidicima, cvrkutu ptica, zujanju pčela i svaki će vam djelić ovog kraja poželjeti iskrenu dobrodošlicu.

Pisanička eko-etno staza

Preuzmi dokument:

pisanicka-eko-etno-staza.pdf   (4.94 MB)
 

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

Pisanička eko-etno staza
  Istraži Bilogoru i Bjelovar - Sve