Bilogora Challenge 2017.

Bilogora Challenge 2017.

Bilogora Challenge 2017.

Okupi ekipu, pokupi nagrade i pokaži svima kako se vlada Bilogorom!

Bilogora Challenge 2017. manifestacija je sportsko-rekreativnog, ali i edukativnog karaktera. Cilj ovog događanja je, kroz sportsko druženje, podsjetiti se da se kroz sport razvijaju i dobri međuljudski odnosi i zdrave životne navike. Prvo izdanje Bilogora Challengea održat će se u sklopu ovogodišnje Terezijane u trajanju od dva dana.

Događanje je natjecateljskog karaktera, a svaka ekipa bit će sastavljena od maksimalno 6, a minimalno 5 članova, s obvezno 2 ženska člana u timu. Natjecanje će biti spoj tradicionalnih i modernih sportskih igara, a prvenstveni je cilj da se svi sudionici i gledatelji dobro zabave. Prvi dan, u subotu 17.6., od 18:00h u centru grada Bjelovara, na gradskom korzu, bit će kvalifikacije za sve prijavljene ekipe. Kvalifikacije će se održati po principu najbržeg vremena svakog tima u savladavanju poligona koji je sačinjen od 5 stanica na kojima će članovi tima pokazati svoje vještine i timski duh. Najboljih 8 plasiranih ekipa kvalificirat će se u finalni krug natjecanja koje će se održati 18.6. na prostoru Vinarije Coner u Jabučeti.

Najboljih 8 ekipa koje su izborile finale, natjecat će se po skupinama u tradicionalnim i modernim sportovima kao što su:
airsoft biatlon, sportsko penjanje, luk i strijela, kamena s ramena, skok u dalj ekipno, utrka kroz vinograd s preprekama... i još hrpa drugih disciplina koje sada nećemo otkrivati, ali svakako će biti možda prvi put viđene na ovim prostorima smile

U sklopu Bilogora Challengea održat će se i edukativni dio s predavačima stručnjacima u području poput sporta, nutricionizma, psihologije i sličnih aktualnih tema.

Cilj Bilogora Challengea 2017. je potaknuti i osvijestiti što veći broj ljudi o važnosti kvalitetnog i aktivnog provođenja slobodnog vremena.

P.S. smile
Prve tri ekipe očekuju bogate nagrade, a sve ostale izrvsna zabava i after party wink

Prijave za ekipe:
Zoran Pajić 097 713 2244
Ivan Nikolić 097 788 9791
Nikola Kovaček 098 971 1365
Stipe Boščić 098 572 272
ili na mail bilogora.challenge@gmail.com.

Više detalja donosimo uskoro, pratite nas i vidimo se!

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

Bilogora Challenge 2017.
Bilogora Challenge 2017.
  Manifestacije - Sve