Proljeće u Velikom Trojstvu 2017.

Proljeće u Velikom Trojstvu 2017.

Proljeće u Velikom Trojstvu 2017.

Tradicionalna manifestacija "Proljeće u Velikom Trojstvu" ove godine održava se od 3. do 15. lipnja 2017. godine. Manifestacija će imati iznimno bogat program i organizatori pozivaju sve zainteresirane da posjete ovu šarmantnu općinu.

Proljeće u Velikom Trojstvu obilježava 24 godine Općine Veliko Trojstvo i 683 godine župe Presvetog Trojstva. Manifestacija će biti otvorena u subotu 3. lipnja u 18 sati s 11. međunarodnom i 17. općinskom izložbom vina ”Bilogorskog kraja” Udruge vinogradara, vinara i voćara ”Trojstvo”. Izložba će biti održana u Etno parku u Velikom Trojstvu.

U petak 9. lipnja u 11 sati će biti održana svečana sjednica povodom Dana Općine u školsko sportskoj dvorani nakon čega slijedi svečani domjenak.

U subotu 10. lipnja program počinje već u 9 ujutro takmičenjem u kuhanju vinskog gulaša "Gulašijada Ivan Jandrašinčec Jandro" da bi već u poslijepodnevnim satima mogli uživati u Memorijalnom nogometnom turniru kao i prijateljskoj rukometnoj utakmici između igračica i uprave ŽRK Veliko Trojstvo. Za večernje sate organiziran je veliki koncert u društvenom domu.

U nedjelju 11. lipnja već ujutro možete uživati u izložbi slika i fotografija u organizaciji foto sekcije BTP-a. Tokom cijelog poslijepodneva možete uživati u glazbenom programu koje će biti organizirano na asfaltnom igralištu kraj zgrade Općine, a kulminacija večeri će biti u ponoć kada će uz tamburaški sastav Cure iz centra biti organiziran veliki vatromet.

Načelnik Općine Ivan Kovačić poziva sve zainteresirane da dođu i uživaju u danima Proljeća u Velikom Trojstvu.

Preuzmi dokument:

proljece-u-velikom-trojstvu.pdf   (1.98 MB)
 

 Galerija slika - klikni na sliku za povećanje

Proljeće u Velikom Trojstvu 2017.
  Manifestacije - Sve